Lajm i madh! Kjo është data kur do ti merrni 170 euro nga qeveria Kosovës

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se nga e hëna do të nisë ekzekutimin e pagesave për qytetarët dhe bizneset për muajt e papaguar. “Në Ministrinë e Financave po punohet pa orar. Thesari dhe Departamenti i Buxhetit po bëjnë të gjitha përgatitjet që nga e hëna të fillojnë ekzekutimin e pagesave nga Pakoja Emergjente për qytetarët dhe bizneset”, ka shkruar Bajrami. / Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive