Ky kombinim po i çmend të gjithë: Bëhu me fIokë duke përdorur bananen

Ka shumë produkte për kujdesin dhe rritjen e flokëve, por ata janë shumë të shtrenjta dhe nuk japin efekte shumë pozitive. Nisur nga kjo arsye, janë të shumtë edhe produktet natyrore që ideohen, testohen dhe provojnë efekt të zbuluar nga njerëz të rëndomë, ose të lëmisë. Një produkt i tillë ka bërë “zhurmë” të madhe këto ditë. Është një recetë e re për rritjen e flokëve. Në një periudhë të shkurtër kohe, duke përdorur këtë ilaç, flokët tuaj do të rigjenerojë në mënyrë të konsiderueshme. Dhe receta është e thjeshtë dhe mund ta bëjë secili nga lexuesit. shtypni ne foton me poshte ndiqni postimin e tij. hape pamjen mëposhtë mbi rek,lam.