Ky është vizioni i presidentit të ri Joe Biden për marrëdhëniet SHBA-Kosovë-Shqipëri


Presidenti i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, e kishte publikuar një plan disa pikësh, ku kishte shpalosur se si do të duken marrëdhëniet e Amerikës me Kosovën dhe Shqipërinë.

Sipas tij, Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme dhe në përputhje me të drejtën ndërkombëtare, njofton Klan Kosova. Ai po ashtu kishte treguar se e ka mbështetur ndërhyrjen e NATO-s në vitin 1999 për çlirimin e Kosovës. Biden kishte theksuar se nëse bëhet president, do ta ndalojë qasjen e pabalancuar të ish-presidentit Donald Trump në lidhje me Kosovën dhe Serbinë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive