Ky është fshati shqiptar ku të gjitha gratë janë të mira


Kosova dhe Shqipëria njihen për toponimet interesante të vendeve, e sidomos fshatrave. Zakonisht ato vihen sipas historisë së një vendi, por jo rrallëherë, ata që kanë luajtur një rol shumë të rëndësishëm kanë qenë pikërisht banorët.E shpesh, këto fshatra kanë bërë bujë në rrjetet sociale me emrat e tyre, pasi janë aq interesant sa duhet të merren për studim.LEXO ME TEPER JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU