Kush po e suImon? A ka blerë Vilë Luksoze? Ja si përgjigjet Elvis Naçi


Imami Elvis Naçi ka reaguar pas aku.zave të shumta që janë bërë së fundmi ndaj tij, se ka blerë një vilë luksoze, ku po jeton aktualisht me familjen e tij. Naçi tha se është një person shumë i durueshëm dhe theksoi se çdo shpi.fje do i përgjigjet me punë dhe vepra të mira.

Imami nuk ka kursyer edhe përgjigjet ndaj gazetarit Elio Laze i cili ka publikuar disa shkrime me aku/za të forta ndaj imamit. Naçi e ka quajtur Lazen nje pseu.dogazetar dhe shp/ifës. Shi ko vi deon KE TU