Kurti: Flamurin dhe himnin e Kosovës gjithmonë e kam respektuar!


Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, pas një tubimi me bashkatdhetarë në Berlin të Gjermanisë ka folur për simbolet shtetërore të cilat është shprehur se i respekton. “Nëse në Ballkan jemi të ndarë nëpër shtete. Mërgata jonë është e bashkuar dhe ne këtë edhe e duam dhe e respektojmë. Himni tjetër është pa tekst s’e këndon dot. Mendoj që mirë është kështu siç është në këtë organizmin”, është shprehur Kurti duke folur për antonimin e vetëm himnit kombëtar./ Më poshtë, video, Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive