Kurti 2011 për përfshirjen e KFOR-it në Veri: është absurde, Qeveria t’i lutet KFOR-it


Në marrëveshjen e ditës së djeshme, Qeveria e Kosovës është dakorduar që në Veri të kaloi KFOR-i në vend të Trupave Speciale të Kosovës. Por, 10 vite më herët, ai e kishte kundërshtuar ashpër këtë vendin.

Viti 2011: Albin Kurti për përfshirjen e KFOR-it në Veri: Të përmendet KFOR-i është absurde, kjo do të thotë se i mbetet KFOR-it çka mundet dhe kur, ndërsa Qeveria i lutet KFOR-it dhe mbetet në mëshirën e tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive