Kur si vëllezër, futbollistët e Shqipërisë dhe Kosovës këndojnë himnin kombëtar


Shqipëria ka arritur ta mposhtë Kombëtaren e Kosovës në 2:1, në një ndeshje që i takoi karakterit miqësor. Djelmoshat e trajnerit Reja u treguan me të zot në këtë takim, ku realizuan përmes Balajt e Uzunit, ndërsa për “Dardanët” realizoi, Vedat Muriqi.

Edhe pse Shqipëria fitoi, gjaku shiptarë mbetet i tillë dhe nuk ndryshon asnjëherë. Kjo u dëshmua qysh në fillimin e takimit, ku të skuadrat këndonin bashkë himnin kombëtar. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive