Kur Rozana Radi bënte “prostitvtën! Këto foto do ju shvshtisin fare

Atë e njohim vetëm si këngëtare dhe tekstshkruese. Por Rozana Radi është gjithashtu aktore. Përveç imi.timeve që ju bën personazheve të njohur sa herë del në skenë, ajo gjithashtu edhe një aktore shumë e mirë. për ata që nuk e kujtojnë, Rozi ka luajtur rolin e një pro.stitute në telenovelën e parë shqiptare, ‘Njerëz dhe fate’. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Me gjithëse jo me një rol episodik, ajo duket shumë origjinale në interpretim. Telenovela ‘Njerëz dhe Fate’ është realizuar pas viteve 2000 dhe në të kanë luajtur emrat më të njohur të kinematografisë shqiptare si, Robert Ndrenika, Pavlina Mani, Marjeta Larja, Arben Derhemi, Eni Jani, Valbona Imami, Mehdi Malkaj, etj, ndërsa ka qenë një nga prodhimet më të ndjekura për kohën. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive