Kur kunata fillon ti DRlDHË, dasmorët e harrojnë edhe nusen


Kur kunata fillon ti dri d hë , dasmorët e harrojnë edhe nusen…Kryesisht në ndonjë dasmë, fokusi është te çifti që martohet, por në këtë rast ishte te kunata.Ky rast ka ndodhur në Rumani, me ç’rast krushqit nuk kishin të ndalur me hedhje të parave në drejtim të saj, gjë që mund të shihni pamjet .Për më tepër ndiqni videon më poshtë: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive