Kujtoi se kamera ishte fikur, gazetari i njohur ul pantallonat dhe nis e prek veten derisa sa kënaqet…. e panë të gjithë dhe e hoqën direkt nga puna


Një gjë e sikletshne me pas ojë shka rkimin nga puna i ka ndodhur gazetarit Jeffrey Toobin. Duke mos qenë në dijeni se platforma Zoom ishte aktive, Toobin i gjendur vetëm në zyrë, ka vendosur të relaksohet. Kanë qenë të shumtë “spektatorët”, kolegë të tij, që kanë parë shkrimtarin e New Yorker dhe analist ligjor i CNN teksa kënaqte veten. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Mendova se nuk më shihte njeri. Mendova se e kisha mbyllur videon”, tha ai. Ndërkohë, “New Yorker”, për të cilin ai ka punuar për 25 vjet, e ka pezulluar nga detyra. Të njëjtën gjë ka bërë edhe CNN. Videokonferenca, sipas revistës “Vice” që dha së pari lajmin, ishte një simulim i zgjedhjeve presidenciale, në prani të emrave të mëdhenj të New Yorker dhe disa reporterëve të radios New York, Wync. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive