Kryetari i partisë kosovare: “Nëse vjen Albin Kurti përsëri në pushtet, do jetë dëm i madh për Kosovën”


I ftuar “N’Konak” me Kosovë Gjocin, kryetari Partisë Socialdemokrate është pyetur se çfarë mendon për Albin Kurtin.

Sipas Dardan Molliqaj nëse Albin Kurti do të kthehet në pushtet do të jetë personi më i dë mshëm dhe më i rrezíkshem që ka pasur ndonjëherë Kosova, Molliqaj tha se Kurti është njëperson i cili ka tendencë autoritare, e që sipas Molliqaj, do të ishte e dë mshme për Kosovën.