Kryeministri Hoti: “Me qeverisjen tonë rroga minimale në Kosovë është 600 euro dhe do të..”

Deputeti i PDK-së Abelard Tahiri ka ironizuar me qeverinë e Kosovës, pasi sot kaloi në lexim të parë ligji për Rimëkëmbje Ekonomike.Sipas Tahirit, një gjë e tillë duhet uruar pasi është suksesi i parë i shumicës në Kuvend, pas katër muajsh.“Para se me dalë në temën për të cilën po flasim dua me përgëzu kryeministrin që pas katër muajsh sot është dita e parë që e keni kaluar një ligj si mazhoranc

”Kryeministri Hoti: “Me qeverisjen tonë rroga minimale në Kosovë është 600 euro”Kryeministri Hoti: “Me qeverisjen tonë rroga minimale në Kosovë është 600 euro ja dhe inqizimi e gjeni fill me posht dhe si mendoni ju kqyrne patjeter;