Krenarë! / Ushtarët e Kosovës e zënë vendin e dytë në Amerikë!

Në Ajova te Shteteve te Bashkuara të Amerikes nga data 12 deri 14 Mars 2021 ne kampin Dodge te Gardes Kombëtare të Ajoves është mbajtur Gara e lutftetarit me te mire, ku ne kete gare pjesëmarrës nga FSK-ja ishin dy nenoficere dhe nje udheheqes i garuesve.

Nen oficerët e FSK kane treguar profesionalizëm te larte ne kete ngjarje, duke siguruar kështu vendin e dytë në dy disiplina ushtarin më të mirë dhe nen oficerin me te mire.

Rreshter Arjan Zabeli ne disiplinën për nënoficerin me te mire ka zene vendin e dytë dhe Tetar Alban Fetahu në disiplinën për ushtarin më të mirë gjith ashtu ka zene vendin e dyte. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU