Konfirmohet GODlTJA ndaj Trump, Albin Kurti ndihmon Joe Biden të fiton shtetin ku ka shumë shqiptarë


U konfirmua edhe një goditje për Donald Trumpin. Kundërshtari i tij, demokrati Joe Biden e ka fituar një prej shteteve më të rëndësishme, atë të Michiganit. Sipas CNN, Biden e ka fituar këtë shtet ku janë 16 vota elektorale. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen rezvltatet

Shteti i Michigan i ka 16 vota në Kolegjin Zgjedhor dhe luan rol të madh në përcaktimin e fituesit të zgjedhjeve.
Biden po prinë po ashtu me një epërsi të lehtë edhe në Wisconsin Në anën tjetër, Trumpi ka epërsi më të lartë në Pensilvani, Karolinë Veriore dhe Georgia, por edhe në ato shtete epërsia mund të ngushtohet, sepse ka ende shumë vota që nuk janë numëruar.