Koloneli shqiptar: “Të amratoset ushtria e Kosovës, të ia tregojmë vendin Vuçiçit!”

Koloneli shqiptar, Driton Demiraj ka komentuar faktin që pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës për herë të parë janë bërë pjesë e një misioni paqeruajtës krah ushtrisë amerikane me mision në shtetin e Kuvajtit. Demiraj ka thënë se ky është një sukses i jashtëzakonshëm i Kosovës dhe se është pjesë e reformave të vazhdueshme që FSK ka nisur ndër vite.

Do të theksoja si shumë të rëndësishme se kjo i tregon edhe Rusisë e Kinës dhe fqinjit tonë që është kundër të gjitha këtyre proceseve të Kosovës, pra Vuçiqit e Putinit që Kosova është në rrugën e duhur dhe ju nuk e ndaloni më dot”, u shpreh Demiraj ndër të tjera.

Ai po ashtu theksoi se është shumë e nevojshme që të rriten kapacitetet e FSK-së. Demiraj thotë se kjo përkthehet në përmirësimin e strukturave, rritjen e kapaciteteve, por edhe modernizimin me a rmatim të rëndë dhe a rtileri. DEKLARATA E TIJ E PLOTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU