Klinton dërgoi 500 milionë Dollarë në Shkup, pastaj i dërguam me Helikopterë në Kosovë


Gjenerali gjerman që ka udhëhequr KFOR-in Klaus Reinhardt tregon bisedën që e zhvilloi me Përfaqësuesin e Politikës së Jashtme të BE-së, Havier Solanën.

“Në takimin e parë me zyrtarin e lartë të Brukselit, Havier Solana i kërkova atij gjysmë miliard dollarë për çdo vit, derisa ta stabiIizojmë shtetin e Kosovës.

Solana nuk u përgjigj pozitivisht. Ai tha se BE nuk ndan mjete financiare për shtete të cilat nuk janë anëtare të Unionit dhe vazhdoi të IIomotisë, duke treguar se çfarë nuk mund të bëjë. i thashë dil jashtë, dhe ai më shikoi i habitur, dil jashtë e përsërita dhe doli.

Të nesërmen më telefonoi duke më thënë se kurrë në jetë nga asnjë personalitet nuk është pritur aq keq”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive