Kjo nuk pritej kurrë prej saj! Sonte s’ka gjumë kur të shihni Alketën e zhv.eshur në shtrat

Ajo gjithmonë ka qenë e rez ervuar në jetën private, madje asaj i kanë munguar edhe fotot artistike që e ek spozonin të zh.veshur apo në momente më in.time.Ama Alketa Vejsiu ka vendosur të thyejë rregullat dhe bashkë me ta edhe rrjetin.Moderatorja aq e dashur për pu blikun shqiptar ka realizuar një set fotografik, ku shfaqet më joshëse se kurrë, edhe në dhomën e gjumit.

Alketa ka pu blikuar një foto në Instagram, ku duket e zh.veshur dhe në shtrat. Fotoja është padyshim artistike dhe Alketa duket e mrekullueshme.Por imazhi ka çud itur fansat, të cilët janë mësuar ta shikojnë Alketën si vajzën “fanatike” që nuk ek spozon më shumë se “ç’duhet”