Kjo ishte kënga e ushtarëve lIrë, me të cilën marshonin në Iuftê


Në librin e autorit dhe kryemurgut francez, Pierre Bauron, me titullin “Les Rives Illyriennes – Brigjet Ilire”, botuar në Paris në vitin 1888, gjejmë, në faqen e tij të 350, një këngë të rrallë lutfarake ilire. Kënga vë në dukje trimërinë e paraardhësve tanë, dashurinë për atdheun dhe në një farë mënyre dëshmon se kemi qenë gjithnjë një popull paqësor me fqinjët, se u jemi përgjigjur si kurdoherë sulemve, por kurrë nuk kemi slumuar të parët. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive