Kjo është shtëpia super luksoze e Hashim Thaçit

Në një oborr të rrethuar me mure të larta, gjendet një shtëpi e madhe e sapo ndërtuar në Çagllavicë, disa kilometra larg Prishtinës. Aty shumë shpejt do të filloj të banojë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi. I pari i shtetit ka vendosur që të banojë në periferin e kryeqytetit të banuar kryesisht me serbë, ndërsa edhe rrugët që të qojnë drejt shtëpisë së tij, janë të emruar me emra serbë. Në pamjet që ka siguruar Magazina.al, shtëpia e Thaçit duket mjaft e madhe ndërsa është e “fortifikuar” me mure të larta e dyer të siguruara mirë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive