Kjo është mrekullia që ndodhi dje gjatë tërmetit në Turqi


Nëna dhe katër fëmijët e saj janë arritur të shpëtohen, pasi prej ditës së djeshme qëndronin nënë rrënojat e ndërtesës që shembi tërmeti në Izmir. Nëna dhe fëmijët janë nxjerrë në zonën e Bayrakli të Izmirit, ndërsa ekipet e shpëtimit vijojnë punën. Nga ekipet e shpëtimit, thuhet se kjo ngjarje është një mrekulli. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive