Kjo është gjendja shëndetësore e Halil Kastratit pas opercaionit


Humanisti Halil Kastrati e ka kaluar me sukses operacionin që i është nënshtruar së fundmi. Kastrati i është nënshtruar një intervenimi kirurgjik ndërsa tani gjendja e tij është stabile dhe ai gëzon shëndet të plotë.

Kështu ka njoftuar gazetari Arben Ahmeti, i cili ka thënë se intervenimi nuk ka qenë në zemër dhe se Kastrati gëzon shëndet të plotë pas intervenimit. Kastrati pritet që së shpejti do t’u kthehet aktiviteve të përditshme. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive