Kete porosi te Policise se Kosoves duhet patjeter ta lexoni!


Policia e Kosovës ka njoftuar se ka dënuar më shumë se 50 automjete të cilat kanë lëvizur nëpër disa rrugë në Prizren pa sinjalizues dhe drita në orët e vona të mbrëmjes. Kryesisht bëhet fjalë për automjete bujqësore të cilat kanë lëvizur në rrugët Prizren-Gjakovë (Piranë-Krushë e Vogël) , Prizren-Suharekë në fshatin Lubizhdë dhe në aksin rrugor Suharekë-Mamushë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive