Keni kujdes të madh sepse këto lloje të maskave po helmojnë njerëzit

Nëse keni përdorur një maskë, e cila njihet ndryshe si “N95 Mask”, mund të jeni duke i bërë më shumë dëm vete Meqenëse është e mundur të transmetoni coronavirusin edhe nëse nuk shfaqni simptoma, CDC rekomandon të mbuloni fytyrën për të mbrojtur të tjerët.Sigurisht, mund të blini maska të ndryshme, t’i qepni vetë me copa të ndryshme, t’i blini gjithashtu, por ekspertët paralajmërojnë të mos përdorni maska të tipit N95. Hap lajmin 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive