Këngëtarja shqiptare bëhet nuse po shkatërron gjithçka pasi kap burrin mat me dy dasmoret, flet për ilvçet e deprvsionit dhe shtimin në peshë.

Bebe Rexha, së fundmi ka pu blikuar këngën më të re, e cila mban “Ha rder” dhe që tërhoqi vëmendjen e shumë fansave të saj anembanë botës.Në videoklipin e kësaj kënge ajo është veshur si nuse dhe shka tërron dasmën e saj, pasi kap burrin e saj duke “gjuajtur” me dy dasmore.Bebe në këtë videoklip është një nuse moderne, por duket dhe pas si e çme ndur.Nga inati ajo dehet merr mikrofonin dhe këndon e kër cen pa u ndalur më pas. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pritet që kjo këngë të jetë suksesi i radhës i Bebe Rexhës.Kujtojmë këtu se këngëtarja kohët e fundit është kri tikuar mjaft për shkak të peshës, por ajo ka thënë se ilaçet që pi kun dër depresionit i japin shumë or eks.