Këngëtarja shqipëtare: ‘Ky është politikani që ma lypi në ditën kur po këndoja në mar tesën e tij


Këngëtarja e muzikës popullore, Romina Aliaj, ishte e ftuar së fundmi në emisionin “Ora Verore”, ku gjatë intervistës gazetari e nga cmoi paksa edhe për jetën private.

Romina tha se është single ndërsa Ronaldo insistoi duke e pyetur nëse e ngac mojnë kur këndon nëpër dasma. Romina tregoi se i ka ndodhur një rast i tillë në një dasmë. V1deo: Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive