Kenan Imirzalioglu në TV Serbia: Po të më pyesnin mua emrin në serial do ta kisha Mehmet

Ai është ndër personazhet e para të serialeve turke që pushtoi zemrat e shqiptarëve.

Kenan Imirzalioglu është aktor shumë i njohur në Turqi. Ai ka lindur në Ankara në vitin 1974.

Shkollën e mesme dhe të lartën e vazhdoi në Ankara. Më pastaj shkoi në Stamboll për studime universitare. Diplomoi në universitetin teknik

Kenan Imirzalioglu në TV Serbia: Po të më pyesnin mua

emrin në serial do ta kisha Mehmet Sërbia.

Për shqiptarët ai u bë i njohur me rolin ‘Mehmet Kosova’ në serialin ‘ Acı Hayat – Jetë e hidhur’. Pas këtij roli ai erdhi me rolin tjetër të pëlqyer në serialin ‘Ezel’.