“Kemi vetem 2 vite të martuar, por gruaja ime akoma nuk e ka bërë me mua. Shokët më thonë se ajo e bën vetëm nëse…”

Një djalë i ri ka rrëfyer historinë e tij të pab.esueshme për “The Sun”.

Ja letra: Jemi martuar prej dy vitesh, gruaja ime kurrë nuk më ka lejuar të bëj marrëdhënie me të. Por shokët e mi mendojnë se ajo do ta bëjë nëse do të dukesha si Brad Pitt.

Unë jam 28 vjeç dhe ajo është 25. Kur takuam, mendova se donte të priste derisa të martoheshim. Por ajo ende nuk më lejon pranë saj.

Ajo u ab.uzua se.ksualisht nga xhaxhai i saj, kur ajo ishte fëmijë dhe kurrë nuk i tha askujt – vetëm mua, shkruan ShkodraNews. Kjo gjë ende duket se po e shqetëson atë.

Unë dua ta ndihmoj atë të kuptojë se çfarë ka ndodhur, por ajo është e frikësuar për pasojat. E dua aq shumë, por nuk mund të jem në një marrëdhënie pa se.ks. Çfarë duhet të bëj?

Psikologia thotë.

Këta miq – nëse janë me të vërtetë miq – tregojnë një mungesë të thellë të të kuptuarit. Ab.uzimi se.ksual kur je fëmijë shpesh ka efekte afatgjata.

Sugjeroni që bashkëshortja juaj të bisedojë me NAPAC (Shoqata Kombëtare për Njerëzit e Abuzuar në Fëmijëri) në lidhje me atë se cila mbështetje do ta ndihmojë më së miri tani.