Kazanova i Deçanit: Për 5 minuta e bindësha femrën, 400 dashnore arrita ti kem

Këtë javë n’Kosovë Show ishte autorja e emisionit “Përputhen”, emision që në Shqipëri ka një shikueshmeri të madhe.

Ajo tha se ka edhe këcrënime në numrin e saj të telefoni dhe mendon që po i bëhet nga konkurenca televizive.

Gjatë intevrvistës nje nga pjesamrrëskt qe tani është e suspenduar Ana e cila kishte bërë një video Olsës që e emocioni shumë autorën e Përputhën.