Kancelari austriak i vetëdijshëm, jep deklaratën e madhe për myslimanet


Pas ngjarjes se fundit qe tronditi Austrine, me saktesishte kryeqytetin e saj, Vjenen, kancelari austriak Kurz, nuk ka qendruar duar kryq.

Ai dje pasdite ka dhene nje deklarate, e cila u prit shume mire nga ana e myslimaneve, pasiqe ai ngjarjen nuk e etikoj sikurse homologu i tij francez, Macron. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive