Ka vuajtur shumë, Eni Çobani ta prek zemrën: Kalova periudhë të vësh.tirë me djalin, më thoshte


Eni Çobani e përshkruan ma.rrëdhënien me të shoqin si një pikë të fo rtë mbës.htetjeje, por nga ana tjetër, thotë se ai, sikurse djali i tyre, do të donte që ajo të kalonte më shumë kohë me të.“Bashkëshorti im është një burrë tipik shqiptar.

Natyrisht, kërkon edhe ai që bashkëshortja të jetë më pre.zente, ta gjejë këmishën e he.kurosur, gjellën të ngrohtë.”…LEXO ME TEPER DUKE E HAP HAPSIREN REK ALMUESE ME POSHTE DHE LEXO LAJMIN E PLOTE.