Ka 16 vite i martuar me Fatmën e bukur, njeriu i mirë Elvis Naçi tregon sekretin e një martese të lumtur: Asnjëherë nuk kam


I ftuar në një emision Elvis Naçi për të folur mbi faktorët që çojnë në dh. u.ne në familje.

“Jam prej 16 vitesh me gruan dhe kam një raport të shkëlqyer. I kam thënë gruas sime: “nëse ka k;ri sje nuk ia vlen të vazhdohet një martesë ku hu mbet dashuria, j;o shja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu sic duhet”. “Ka ose martese të suksessshme, ose di vorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është ki ame ti. Një familje e sfo rcuar është vu;ajtje. Atëherë po të kuptosh këtë, përse vr; et? Përse lë fëmijët pa prindër”, u shpreh Elvis Naçi.