Joe Biden është president, por Shtëpinë e Bardhë e drejton një person tjetër


Gjatë javës së fundit, amerikanët që i kushtojnë vëmendje politikës kanë mësuar një të vërtetë të rëndësishme: Joe Biden mund të jetojë në Shtëpinë e Bardhë, por senatori konservator Demokrat Joe Manchin nga West Virginia është president.

Ky realitet dëshpërues sigurisht që mund të ndryshojët por vetëm nëse demokratët progresivë në Kongres janë të gatshëm të ndryshojnë dinamikën – dhe ata kanë një mundësi të rrallë për ta bërë diçka të tillë duke përdorur fuqinë e tyre për të rritur pagën minimale. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU