“Jam e martuar dhe kam dy fëmijë, e bëj 5 herë në ditë me 22-vjeçarin, por ai…”

Një 41-vjeçare, e martuar dhe që ka dy fëmijëve, ka rrëfyer për “The Sun” se bën s*ks me një djalë 22-vjeçar.

Rrëfimi i saj i plotë

Jam duke bërë s e k s me një djalë që është shumë më i ri se unë.

Kam një burrë të mrekullueshëm që kurrë nuk do ta lija por ky djalë më i ri se unë po më rri në kokë gjatë gjithë kokës.

Jam 41 ndërsa burri im 43 vjet ne kemi dy fëmijë të mrekullueshëm, njëri 15 tjetri 13. Unë dhe burri im kemi pasur uljet dhe ngritjet por tani jemi mjaft mirë.

Unë po flas me një djalë të ri që ka ardhur të punojë në klubin tonë. Ai është sa gjysma e moshës sime.

Ne filluam të bisedojmë në WhatsApp dhe t’i dërgonim foto njëri tjetrit. Shumë shpejt ne ishim duke biseduar tërë kohën.

Ne u takuam dhe bëmë s e k s në veturën e tij. Ishte shumë ek situ ese, sikur kur bëja

kur isha adol eshente. U kujdesëm që të bisedonim vazhdimisht dhe të caktonim takime. Ai vinte nganjëherë tek shtëpia jonë, kur po pastroja. Ai e parkonte veturën tek një qoshe që fqinjët të mos e vërenin.

Ai thotë fjalët më të mira që të më bëjë të qesh por kohët e fundit ka filluar të bëhet i ftohtë.

Ai po dërgon më pak mesazhe dhe nuk po bën si në fillim. Ndihem pak si lodër dhe ndihem keq ai po sillet kështu. E di se duhet ta harroj atë por e kam shumë të vështirë.

Ndihem se po bëhem e obsesionuar. Nuk mund ta ndihmoj veten dhe dua më shumë. Ky djalë është vazhdimisht në kokën time. Shikoj gjatë gjithë kohës për mesazhe nga ai. E bëjmë edhe 5 herë në ditë.

Kurrë nuk mund ta përfundoj martesën time për të, pasi është shumë i ri dhe është tradhtar serik, që ka një reputacion që ndan çiftet. Nuk e di nëse ndihem kështu sepse jam e vetmuar. Nuk kam miq dhe burri im punon vazhdimisht jashtë.

Vëmendja që kam marrë nga ky djalë më ka bërë që zemra të më rrahë shpejt. E dua vërtetë burrin tim dhe ndihem keq për këtë që po bëj. Unë nuk mund ta ndihmoj veten.

Ja përgjigja e psikologes.

Po ti mundesh. Është mirë të kesh një djalë të ri, por ti mund të humbësh shumë. S e k s pa ndonjë angazhim tingëllon bukur dhe eksitues edhe fizikisht edhe emocionalisht por nuk po të bën ty të lumtur.