“Jam 50 vjeç, më ka mbetur në mendje ai zotëria”, Diana do burrë sepse

Ajo eshte nje grua e ve e cila nuk i ka as femijet ne Shqiperi dhe per te mos ndenjur vetem, kerkon njohje. “Më ka ngelur në mendje ai zotëria nga Vlora, Iliri”, kështu tha Drita nga Tirana përmes telefonit sot në “Aldo Morning Show”. 50-vjeçarja tha se është e ve dhe se jeton vetëm pasi fëmijët i ka në Angli. Ajo shkëmbeu një bisedë të shkurtër telefonike me Ilirin dhe më pas shkëmbyen numrat e telefonit me njëri-tjetrin. “Jam Drita nga Tirana. Më ka ngelur në mendje ai zotëria nga Vlora, Iliri që ishte kthyer nga Amerika. Jam 50 vjeç, jam e ve, fëmijët i kam jashtë, janë pa letra në Londër”, tha Drita. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT