Jam 28 vjeçare nga Prishtina, kërkoj një mashkull për argetim dhe


Nje video qe po ben namin koheve te fundit esht e nje vajze nga Prishtina qe po kerkon nje mashkull per s’eks per me teper ajo ka len dhe numrin e sajte cilin mund ta merrni me poshte . Por ajo ka edhe disa kushte perveq kesaj dhe per ti mesuar kushtet e vajzes nga Prishtina ju lutem ndiqeni viideoon duke shhtype rekklammn dhe ju shfjaqet kontakti im… nese nuk shfaqet provone perseri..….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE PER TE LEXUAR LAJMIN E PLOTE.