Ja si reaguan kafshët e Kopshtit Zoologjik në Shkup gjatë tëmretit të fvqishëm


Trëmetin e fvqishëm të këtij mëngjesi e ndjenë edhe kafshët e Kopshtit Zoologjik në Shkup. Një video e publikuar në rrjetet sociale tregon reagimin e tyre!\ Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive