Ja se sa Euro ju kushton spitaleve testi kurse ua marrin nga 100 Euro

Sipas Daily Telegraph, testi që merr gjakun nga maja e gishtit ka treguar rezultate të sakta në masën 98.6 për qind. Kjo analizë u zhvillua nga Universiteti i Oksford-it dhe firmat britanike që merren me diagnostikimin e sëmundjeve. Qeveria pritet që t’i shpërndajë falas këto testime.Testet aktuale që janë miratuar në Britani zgjasin shumë në kohë.Hap lajmin 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive