Ja se sa Burra i kishte Tuna Sejdiu


Këtë e thonë shumë njerëz që e njohin këngëtaren e famshme.E talentuar, me stil, por edhe eksp.lic.ite.Kjo është Tuna.Gjuha e saj e mpr.ehtë ka bërë që Tuna të p.ikaset.Ajo, nuk e ka pro.blem të flasë, të thotë çka ndjen.Por, edhe kur nuk i shkon në dashuri a martesë, ndah.et pa pro.blem.Ky është gu.xim, apo jo?Tuna, ishte e martuar dy herë dhe kishte disa lidhje të njohura për publikun.Ajo, së fundi është n.darë edhe nga Patris Berisha, me të cilin ka një djalë dhe po thuhet se është në pritje të fëmijes së dytë,