Ja arsyeja pse Papa Gjon Pali II puthi token Shqiptare. 25 Prill, 1993


25. Prill 1993.

Papa Gjon Pali II vizitoi Shqiperine

Papa e puthi token e shejte , se ata e din me se miri qe te shejte jane shqiptaret dhe trojet e tyne ku ata i mbijetuen per mija vjet komplotit te f orcave te e rresires dhe kurr nuk u d orezuen , po me qmimin e jetes e ruejten ate me te s hejten te verteten.

Shume shpejt e gjithe bota do te g junjezohet para shqiptarve te kerkoj falje per gjen0cidin qe per mija vjet eshte ba k under tyne. Ardhmeria ju takon shqiptarve te vertete dhe te gjithe njerezve te mire. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive