Italiani e mvshtroi me fjale te perzemerta, shqiptarja trvdheton burrin dhe perjeton mvkthin me te keq

Me fjalë të ëmbla dhe të përzemërta, e kishte bindur që ta ndiqte duke thënë se e donte. Ajo e kishte besuar dhe i ishte dor.ëzuar, duke shkuar aq larg sa të merrte pjesë në mar.rëdh.ënie se.ksuale treshe me burra të tjerë për ta lumturuar. Ajo histori dashurie në të vërtetë doli të ishte vetëm fillimi i një ma.kthi të tm.errshëm që zgjati dhjetë vjet shoqëruar me dh.unë se.ksuale dhe abu.zime paf.und që e shndërruan atë në një lodër se.ksi në duart e to.rturuesve të saj.Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave

Kjo është historia e tm.errshme e një gruaje të re me origjinë shqiptare, e çliruar përfundimisht nga kthetrat e tor.turuesve pas ndërhyrjes së forcave të rendit të stacionit policor, Corigliano Rossano, duke çuar në arr.estimin e pesë personave. Pika e kthesës erdhi vetëm falë denoncimit të gruas, e cila në një përpjekje të fundit dësh.përuese për t’i shpëtuar dh.unës që pësoi i tregoi gjithçka partnerit dhe babait të fëmijëve të saj, që në gjithë këtë kohë kishte mbetur gjithçka në errësirë​.

Siç shpjegoi një nga drejtuesit e Komisariatit të Corigliano Rossano, gjithçka filloi me një lidhje jashtëmartesore midis gruas shqiptare dhe një burri. Ai e kishte bindur atë që të merrte pjesë në marrëdh.ënie me burra të tjerë për kënaqësi, por më pas kishte nisur ab.uzimi se.ksual dhe fizik ndaj saj. Burri e ka sk.llavëruar duke e bërë atë të kthehej në një lodër se.ksi dhe, bashkë me bashkëpunëtorët e tij, e ka detyruar atë të bëjë se.ks kundër vullnetit të saj me qindra burra, madje në një rast me 20 burra në të njëjtën kohë.

“Konsumatorët” ishin burra të të gjitha moshave dhe prejardhjeve sociale, të cilët nuk kishin kurrfarë aftësie për ab.uzimin e saj. Gruaja madje iu nënshtrua praktikave sad.omaz.okiste nga klientët. “Marrëd.hënia sentimentale është shndërruar në 10 vjet shërbime dhe dh.unë. Ata madje kanë shkuar me vi.ktimën 20 në të njëjtën kohë. Dhe në shtëpinë ku ndodhi tor.turat u gjetën gjithashtu mjete për praktika sa.doma.zokiste”, sqaroi policia.

Ajo nuk foli kurrë nga fr.ika. Ishte rr.ahur br.utalisht dhe nëse nuk pranonte, tor.turuesit e saj e kë.rc.ënonin se do ta vr.isnin atë, bashkëshortin dhe fëmijët e saj. Vetëm pas kaq vitesh, gruaja shqiptare iu drejtua organeve të rendit duke zbuluar gjithçka. Të arr.estuarit janë profesionistë dhe sipërmarrës në zonë midis 30 e 40 vjeç, të gjithë nga familje të njohura. Këta janë Pietro Luigi Gallo, Sergio Gallo, William Oranges, Gianni Montalto dhe Salvatore Bruno, të ak.uzuar në mënyra të ndryshme se i shkaktuan v.iktimës dhu.në dhe to.rturë. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave

Pesë të ar.restuarit u dërguan në bu.rgun Corigliano Rossano, shkruajnë sot mediat lokale italiane. Ata ndjekin hetime për të identifikuar njerëz të tjerë që me kalimin e viteve janë bërë bashkërisht përgjegjës për dhu.nën se.ksuale ndaj grave.