ITALIA merr vendimin e ri: Të gjithë udhëtarët nga këto vende duhet të

Të gjitha vendet janë duke shtrënguar përsëri masat për parandalimin e C0vid-19. Së fundmi, Ministria e Shëndetësisë në Itali ka firmosur urdhërin më të ri, atë të bërjes së tamponit të detyrueshëm për personat që udhëtojnë drejt Italisë, Qytetarët nga Hollanda,Britania e Madhe, Republika Ceke, Belgjika, Franca e Spanja duhet të kryejnë tamponin në pikat kufitare si në aeroporte, porte dhe në kufirin tokësore brenda afatit kohor 48 orë nga hyrja në Itali.