Ismail Kadare: “Albin Kurti është shpresa e vetme për Kosovën”


Ismail Kadare është shkrimtari me i madh i letërsisë shqipe dhe jo vetëm, ai gjithashtu është kandidat i çmimit nobel në letërsi. I pyetur për zgjedhjen e Albin Kurtit kryeministër ai thotë se e sheh të Albin Kurti shpresën e vetme për Kosovën.

Ismail Kadare: Albin Kurti është shpresa e vetme, drita e vetme pas një errësire të gjatë në Kosovë. Populli shqiptar në Kosovë duhet të tregohet i pjekur dhe të mos përsërit më gabimet duke përkrahur njerëz të padobishëm”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU