Ishte duke prit autobusin, Zvicerani e bën “qull” Shqiptarin, por e pabesueshme se çfarë ndodhi pastaj

Në jetë përballemi me shumë gjera e ka ditë që ato nuk na ecin fare mirë, dhe kështu e ka p ësuar një Shqiptar i cili jeton ne Zvicër duke u ber “qull” nga një Zviceran.Shqiptari ishte duke pritur për autobusin e ti dhe papritur vjen një veturë e tipit audi dhe që llo n ne pusin qe është afër djaloshit. Por e rëndësishmja e kësaj është se Zvicerani ndali veturën dhe i kërkoj falje djaloshit duke munduar qe ti jap edhe te holla, por Shqiptari nuk pranoj te hollat por pranoj vetëm kërkim faljen. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive