Ishin me mision në Afrikë, ja kush janë Murgeshat Shqipëtare qe u kthyen Shtatzënë


Kisha Katolike ka nisur një hetim për rastin e dy murgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve

Mediat dhe hetuesia shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë.Identiteti i dy murgeshave nuk bëhet me dije por mësohet se ato janë me origjinë nga Shqipëria dhe i përkasin dy manastireve të ndryshëm.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve