Ish-kryeministri Sali Berisha, jep lajmin e keq për Shqipërinë


Ish-kryeministri Sali Berisha është shprehur se vendi po shkon drejt përjashtimit përfundimtar nga procesi i negociatave me BE.

“Mendoj se ky 25 prill është një shans për shqiptarët së pari, më pas për PD dhe opozitën shqiptare. Qeveria holandeze dhe nja “jo” të prerë për Shqipërinë dhe një “po” të qartë për Maqedoninë e Veriut. Ky është viti i pestë që vendet e BE hedhin poshtë raportin e KE dhe në njëfarë mënyrë, mund të them se Shqipëria po ecën e sigurt drejt përjashtimit përfundimtar nga procesi i negociatave me BE.” Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive