Ish-komandanti suprem i NATO-s: “Jemi krenar me ato që ka arritur Kosova”


Ish-komandanti suprem i NATO-s, Wesley Clark, para disa ditesh ka dhënë nje deklarate ku ka folur edhe per Kosoven.

Ai ishte komandant në pozitën gjatë obmbardimeve të NATO-s ndaj ish-Jugosllavisë. “Ne jemi krenar me ato që ka arritur populli i Kosovës, me ndihmën e Amerikës. Marrëdhëniet tona mbesin të forta dhe tani sfidë për Kosovën është ndërtimi i një shteti të fortë ekonomikisht dhe në fqinjësi të mirë me të gjithë”, tha Clark. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive