Ish Ambasadori Walker: Serbia i frigësohet Idesë për Shqipërinë e Madhe, kjo do të ndodhë mënjëherë pasi të njihet Kosova nga Serbia


Ish-ambasadori i OSBE-së në Kosovë dhe miku i shqiptarëve, William Walker ka thënë se Kosova duhet t’i dalë zot vetes.
“Kosova duhet të bëj sa më shumë që t’i dalë zot vetës dhe të tregojë se bashkësia ndërkombëtare nuk mund ta t ërheqë z varrë – kjo do të jetë më mirë”, ka thënë Walker në një intervistë ekskIuzive në Info Magazine”.

“Bashkësia ndërkombëtare shpesh disa veprime i bën për n evoja të veta, jo për n evoja të Kosovës”.

“Bota e jashtme Kosovën dhe Serbinë i sheh në mënyrë shumë të ndryshme. Baraspeshë nuk ka. Madje ata i f rikës0hen idesë së Shqipërisë së Madhe, thuajse kjo do të ndodh menjëherë si të njihet Kosova nga Serbia”.