Ish-ambasadori Bosch i ashpër: Udhëheqësit serbë nuk kanë kufij


Ish-ambasadori i Holandës në Kosovë, Robert Bosch, ka shkruar në Facebook se udhëheqësit serbë nuk kanë kufij. Ai thotë se Serbia ka vuajtur mjaft nga trvgjedia e Millosheviçit, për të cilën thotë se Vuçiq dhe Daçiq janë bashkëpërgjegjës. Bosch ka shpërndarë në Facebook një lajm të mediave serbe i cili thotë se Vuçiq ka deklaruar se nëse nuk arrihet kompromis me

Kosovën përmes bisedimeve të ndërmjetësuara nga BE, atëherë konflikti mund të ngrihet në të ardhmen duke te krahasuar atë me konfIiktin ndërmjet Armenisë dhe Azerbajxhanit. “Udhëheqësit serbë nuk kanë kufij! Vuçiç fillon të ngjajë me dik tatorin e Azerbajxhanit me fjalë me siguri, jo me vepra. Serbia ka vuajtur mjaft nga tragjedia e Millosheviçit për të cilën Vuçiq (dhe Daçiç) është bashkëpërgjegjës”, ka shkruar Bosch. Ndryshe, ndaj kër cënimeve të Vuçiq ka reaguar edhe kryeministri Hoti, i cili u tregua i butë, duke potencuar vetëm se Serbia nuk po i respekton marrëveshjet. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive