Isa Mustafa: Me ZOTIN Para Un President I Kosovë, Jam Edhe Ma I Fortë Se Isa Boletini

Isa Mustafa: Me ZOTIN Para un President i Kosovë, jam edhe ma i fortë se Isa Boletini ryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa ka folur për arsyet e mos arritjes së koalicionit me Lëvizjen Vetëvendosje deri më tani.Mustafa ka thënë se nuk e kpritur që do të zgjasin kaq shumë bisedimet me VV-në për formimin e Qeverisë. Sipas tij tani koalicioni mund të arrihet me vullnetin e VetëvendosjesHap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive